For deg som verdsetter det helt spesielle

En villa i Tauro Hill er det perfekte stedet å nyte livet. Listen er i utgangspunktet lagt høyt i alle løsninger, men du får mange muligheter til å  påvirke og få det nøyaktig slik du vil ha det. De vakre, solrike omgivelsene er inkludert.

Fantastisk utsikt mot Atlanterhavet

Øverst på hver villa legges det til rette for at man skal kunne nyte sola fra morgen til kveld. Hver villa er plassert slik i terrenget at alle får herlig panoramautsikt fra de store terrassene.

På hovedterrassen finner du både basseng og utekjøkken, og på terrassegulvet er det valgt en kombinasjon av fliser og moderne kunstgress.

Du får det som du vil ha det.

Kjøperne av Tauro Hill-villaene vil få gode muligheter til å påvirke det ferdige resultatet. Endelig ferdigstillelse og overtakelse vil derfor finne sted etter egne avtaler.

Salgsoversikt

Tauro Hill består av seks villaer som ligger i skrånende terreng og grenser til friområder. Se ledige villaer her.

Salgsoversikt

4 soverom med en-suite bad

Hver villa er planlagt med fire gode soverom som alle får privat bad. Dette er en av mange ting som understreker nivået av kvalitet og den gode luksusfølelsen.

Stort fokus på sikre løsninger

Hver villa får privat garasje med plass til flere biler. Her er det også et eget utstyrsrom. Hver villa får også heis fra garasje til etasjene over. Hele prosjektet er selvsagt sikret og avstengt for uvedkommende.

Tauro Hill