Gran Canaria - livsnyternes favoritt

Mer enn 300 soldager hvert år og en temperatur som nesten alltid ligger mellom 20 og 30 behagelige grader, har gjort Gran Canaria til et av verdens mest populære feriemål. Sikre deg en luksuriøs villa i Tauro Hill og nyt livet litt ekstra.

Puerto Rico - Tauro Hill

Fantastiske strender som perler på en snor

Det er Gran Canarias sørside, og da spesielt sørvestsiden der Tauro ligger, som er kjent for godt klima. Her ligger den verdensberømte Amadoresstranden, men også de herlige strendene i Playa de Mogán, Puerto Rico, Patalavaca, Anfi del Mar, Arguineguin, og ikke minst: Maspalomas og Playa del Ingles.

Mat og moro!

Reisemålene på Gran Canaria med mest liv og røre er hovedstaden Las Palmas og turiststedene Playa del Ingles og Puerto Rico. Begge ligger på sørkysten til øya, ikke lange taxituren fra Tauro. Her er det hundrevis av barer, nattklubber og restauranter.

Puerto Rico by night - Tauro Hill

Interessert? Ta kontakt!

Hvis du ønsker en prat om dine muligheter i Tauro Hill, eller er på Gran Canaria og ønsker å avtale en visning – ta kontakt.

Kontakt
Fiskemarked - Tauro Hill - Puerto de Mogán

Opplev markedet i fiskerlandsbyen Arguineguin

Markedet i fiskerlandsbyen Arguineguin (i kommunen Mogán) er øyas største. Det er åpent på tirsdager. Arguineguin er absolutt vel verdt et besøk, det samme er den andre fiskerlandsbyen nær Tauro, nemlig Puerto de Mogán, som er kjent for sin spanskinspirerte arkitektur med koselige smågater restauranter og butikker.

Ideelle omgivelser for båtturer og vannsportaktiviteter

Med hus på Gran Canaria har du alle tiders muligheter til å dyrke både båtglede og vannsport. Her er det perfekte forhold for seiling, fisking, vannscooter, surfing, kiting, dykking og mye mer. Alt må prøves!

Tauro Hill