Velkommen til den magiske Taurodalen!

Taurodalen har alt! Luksuriøse ferieboliger, golfbane i verdensklasse, strandliv, ypperlig turterreng i nærheten, spisesteder og mye mer – alt i en av verdens beste og mest stabile klimasoner.

Golf - Tauro Hill - Puerto de Mogán

Anfi Tauro Golf

På Anfi Tauro Golf spiller du på en helt ny 18-hulls mesterskapsbane eller på en flott 9-hulls bane. Anlegget ligger midt i et spennende landskap med vakre palmer, innsjøer, fossefall og imponerende vulkanske klipper.

Ekte strandliv!

I gåavstand fra Tauro Hill ligger Taurostranden, som er en nyrestaurert 300 meter lang strand hvor sanden er hentet fra selveste Sahara. Et herlig sted å nyte livet. Det er heller ikke langt til den vakre Amadoresstranden, som blant annet har en eksklusiv Beach Club.

amadoresstranden - Tauro Hill

Amadores Beach Club

Unn deg luksus opplevelse! På Amadores Beach Club Restaurant & Spa Lounge ønskes du velkommen til å nyte dagene og kveldene i eksklusiv atmosfære, og stedet er unikt innredet med alt fra komfortable sofaer og marokkanske lamper til sprudlende champagnetårn.

Amadores Beach Club - Tauro Hill
Mountain Bikers - Tauro Hill

Ta med fjellsko og sykkel!

Taurodalen er et glimrende utgangspunkt for den som liker holde seg i form og gå fjellturer. En vei oppover mot toppene ligger og venter kun cirka 100 meter fra Tauro Hill-villaene. Det er ikke uten grunn at mange profflag i sykkel legger deler av sesongoppkjøringen sin til Gran Canaria. Været og klimaet er en selvsagt årsak, men øya har også et rikt veinett for pedalryttere. Anbefales!

Kanariske mattradisjoner!

Kjøkkenet på Kanariøyene kombinerer tradisjonelle spanske oppskrifter med afrikanske og latinamerikanske innflytelser. Noen oppskrifter har blitt importert fra det spanske fastlandet, men det finnes mange originale smaker i de kanariske spesialitetene. Det er vel verdt å lete etter ekte lokale retter. Smaksløkene dine vil ikke bli skuffet!

Mat - Tauro Hill - Puerto de Mogán