Bo eksklusivt med premium beliggenhet

Prosjektet Tauro Hill består av seks fenomenale villaer med nydelig, usjenert plassering øverst i dalsiden i den lille landsbyen Tauro, sørvest på Gran Canaria. Fra flyplassen ved hovedstaden Las Palmas tar det cirka 35 minutter med egen bil til Tauro, som ligger i kommunen Mogán.

Overtakelse etter avtale

Samtlige villaer er ferdigstilt, – alle med førsteklasses materialer og høy standard. Da kjøperne vil få gode muligheter til å påvirke det ferdige resultatet vil overtakelse skje etter avtale. Den ene villaen er ikke for salg, da denne skal beholdes og bebos av utbyggerne selv.

Norske eiere, norsk entreprenør

Tauro Hill eies og utvikles av en norsk eiergruppe. Når prosjektet nå skal sluttføres er det engasjert en norsk entreprenør med base på Gran Canaria. Det er også inngått en samarbeidsavtale med øyas fremste interiørdesigner, som skal sørge for at alt faller i smak.

Se villaene

En villa i Tauro Hill er det perfekte sted for feriedager med familien, men også for sosialt samvær med kollegaer og samarbeidspartnere. Grip sjansen – sikre deg et hjem på Gran Canaria.

Villaene